Till startsida

Projekt i fokus

projekt

Genom vår artikelserie "Projekt i fokus" möter du projektledare från olika branscher. Du får en unik inblick i deras vardag och tar del av deras utmaningar och tankar kring projektledare som profession och projektledning som tillämpat kunskapsområde i deras unika kontext. 

DECEMBER 2017

Sara Rahnamoon - WSP

Jag heter Sara Rahnamoon och är ny volontärskribent för PMI Sweden chapter. Jag har de senaste tre åren arbetat som konsult hos WSP Management i Stockholm. WSP är ett globalt teknikkonsultbolag med ca 4000 medarbetare i Sverige. 

Läs mer

 

 

 

OKTOBER 2017

Isabel Bergling Olanders - Swedavia

Jag heter Isabel Bergling Olanders och är ny som volontär och skribent för PMI Sweden Chapter. Jag arbetar sedan 2015 på Swedavia med flygplatsutveckling. 

Läs mer

 

 
 
JULI 2017

Jens Andersson - Oriflame

Jag har de senaste 10 åren jobbat som projektledare på Oriflame Cosmetics. Oriflame är ett globalt direktförsäljande företag inom skönhetsbranschen. Företagskulturen har till stor del påverkar mitt sätt att arbeta och varit grunden till varför jag fortfarande ser projektledning som en rolig utmaning.

Läs mer

 

 
 

JUNI 2017

Bengt Öhman - Moment

Jag har arbetat med utveckling av IT-stöd i olika former sedan början av 90-talet. Utvecklades under många år i svenska dotterbolag till stora amerikanska IT-företag som IBM, Silicon Graphics och CA men övergick för drygt tio år sedan till att arbeta som konsult med utbildning, coachning och projektledning.

Läs mer

 

 
MAJ 2017

Karin Stadler - Trafikverket

Jag heter Karin Stadler och jobbar som projektledare på Trafikverket. Här har jag varit i drygt 20 år, vilket är en lång tid, men det fina med Trafikverket är att det finns många möjligheter att byta jobb inom myndigheten. Jag har haft sex olika tjänster, t.ex. taktisk planerare, sektionschef och projektledare. 

Läs mer

 

DECEMBER 2016

Johan Lönnberg - Knowit

Jag leder just nu ett projekt hos en läkemedelstillverkare som går ut på att förhindra piratkopiering. Många länder, bland annat USA och EU kommer snart införa en lag som kräver att alla receptbelagda läkemedel är märkta med en unik kod.

Läs Mer

 

 
NOVEMBER 2016

Nina Andrén - Fujitsu

Jag är projektledare sedan drygt tio år och har jobbat med projektledning i IT-braschen med globala team i komplexa kundsituationer. Jag har erfarenhet inom komplicerade transitions- och transformationsprojekt, problemprojekt och tidskritiska projekt av varierande storlek.

Läs Mer