Till startsida

Det här får du som medlem

Som medlem i PMI har du även möjligheten att vara medlem i olika chapters över hela världen. Som medlem i PMI Sweden Chapter ökar du din kompetens inom projektområdet och får tillgång till både ett svenskt och ett globalt nätverk, som hjälper dig utvecklas i din yrkeskarriär. PMI består globalt av ca 470 000 medlemmar i drygt 200 länder. I Sverige är vi ca 1 600 aktiva medlemmar som nätverkar och utbyter kunskap och inspiration!

För dig som redan är medlem i PMI, kostar medlemskapet i PMI Sverige endast ytterligare 25 USD per år. Som student betalar du endast 4 USD per år!

 

Det här får du som medlem hos PMI Sweden Chapter:

Sveriges största nätverk inom projekt 

Genom att även gå med i den svenska delen, PMI Sweden Chapter (PMI SE), får du ta del av det svenska PMI-nätverket som idag består av drygt 1700 medlemmar. Som medlem i PMI SE har du tillgång till våra aktiva nätverksgrupper. Nätverksgrupperna är uppdelade i våra regioner. Utöver det finns det nätverkgrupper inom t ex agile och PMO.

Delta på spännande seminarier - som medlem har du förtur

PMI-SE anordnar ett stort antal seminarier och andra aktiviteter varje år.  Som medlem deltar du gratis eller till kraftigt reducerat pris i samtliga aktiviteter som du även har företräde till framför icke-medlemmar. Du har även fri tillgång till material från seminarierna samt tillgång till de egna webinarier vi anordnar.

Spara pengar med medlemsrabatt

PMI SE anordnar Passion for Projects, nordens största mötesplats för projektledningsentusiaster. Som medlem i PMI SE får du rabatt på anmälningsavgiften.  

PMI Sweden Chapter bedriver ingen egen utbildningsverksamhet. Utbildningsföretag som har kvalitetssäkrats och godkänts av PMI kallas ATP - Authorized Training Partners. De erbjuder ofta rabatt på sina utbildningar om du är medlem i PMI.

Ta del av utvalda och unika resurser

På PMI SE:s webbplats får du som medlem tillgång till nyheter och artiklar om vad som händer inom projektområdet. Du får också regelbundet vårt nyhetsbrev med nyheter om certifieringar, seminarier och andra aktiviteter. Som medlem kan du även ta del av unikt material såsom webinarier, seminariematerial och utvalda mallar.

Var en del av förändringskraften och utöka ditt professionella nätverk - bli volontär

Medlemmar i PMI SE har möjlighet att engagera sig i vår volontärorganisation som idag består av över 90 volontärer. Som volontär bidrar du med ditt kunnande och får tillgång till de mest passionerade projektmänniskorna i Sverige, tar del av det senaste inom området projektledning, samt får insyn i PMI:s nationella och globala verksamhet. 

Ladda hem vår flyer om medlemskap

 

PMIs globala medlemskap - Ger dig även mycket mer

PMI SE har mycket att erbjuda, men vi vill även lyfta fram några av de värden du dessutom får i ditt globala medlemskap hos PMI.

Publikationer

PMI publicerar regelbundet två tidskrifter om projektledning, PM Network och Project Management Journal. Dessa får du som medlem digitalt eller i pappersform om du önskar. 

 

Projetmanagement.com

Som PMI-medlem är du premiummedlem på projectmanagement.com. Här får du tillgång till:

  • E-Learning som webinars, e-Seminarium, kurser och tester

  • Artiklar

  • Verktyg och mallar för att underlätta din projektledning