Till startsida

Volontärerna - vår största tillgång

PMI SE är en organisation utan avlönad personal, helt beroende av volontärer! Vi genomför hundratals spännande och lärorika aktiviteter runt om i vårt land varje år.

Utan våra volontärer hade det varit helt omöjligt. Som volontär bidrar du med din tid, din kompetens och ditt nätverkande. I utbyte blir du en del av utvecklingen av projektkompetensen i Sverige, tjänar PDU:er och får möjlighet till att bygga ditt professionella nätverk. Du behöver inte vara certifierad projektledare för att vara volontär, det räcker med att vara medlem i Sweden Chapter.

 

Hur du blir volontär

Bli volontär genom att använda PMI:s Volunteer Relationship Management System (VRMS). VRMS är kopplad direkt till ditt "myPMI-konto". 

På VRMS kan du söka efter volontärmöjligheter. Du kan även fylla i din information under "Profile" och "Areas of interest", så kommer vi att kunna kontakta dig med matchande volontärmöjligheter. Titta gärna på VMRS Guide för att veta mer om hur man gör.

I fältet "Chapter/Global Headquarters (GHQ)" väljer du "Sweden Chapter" så hittar du alla volontärmöjligheter hos oss.

 
Volontärportal

På volontärportalen hittar du som volontär information och olika praktiska hjälpmedel. Bland länkarna hittar du t ex nyhetsbrev, lathundar till vår CMS-plattform för webben samt material för marknadsföring.

Portalen kräver att du är inloggad med behörighet som volontär.