Till startsida

Syd (Branch South) 

Nätverket i PMI Syd arrangerar seminarier och nätverksträffar i Skåne och Halland. Vi har nätverksgrupper i Malmö, Lund och Helsingborg. Det finns även särskilda grupper för specialintressen. 

Anmäl intresse till något av våra nätverk, eller kom gärna till något av våra öppna event! Vid frågor, kontakta .

City (Malmö / Lund) 

Citynätverkets volontärsgrupp, arbetar med att tillhandahålla seminarier för PMI:s medlemmar och alla som är intresserade av projektledning i Malmö/Lund regionen.

Seminarierna ska ta upp ämnen som intresserar och ökar kunskapen för våra medlemmar såsom fördjupning i PMBOK:s olika kunskapsområden eller ett föredrag om ett utmanande projekt de varit med i. Vi verkar för att skapa seminarier som ger PDU:er för att våra medlemmar ska kunna upprätthålla sina certifieringar.

Vi bidrar också till ”Att skapa förutsättningar för framgångsrika och hållbara projekt, och etablera projektledning som profession.” genom att merparten av våra seminarier är öppna för alla.

Har du tips och idéer på ämnen som du vill att vi ska ta upp, eller frågor om våra seminarier, hör gärna av dig till nätverksledare 

Växjö

Organisationen i PMI Växjö tillhör region Syd och startade under 2018. Målet är att etablera en stark fungerande organisation som kan erbjuda våra medlemmar möjlighet att utvecklas inom projektområdet. Vi vill att alla som brinner för projektarbete, projektledning och närliggande områden ska känna sig hjärtligt välkomna till oss. 

Det finns här en möjlighet att utvecklas både professionellt inom projektledaryrket och som person. De volontärer som är medlemmar i PMI Syd idag verkar inom flera spännande områden i Sydsverige, såsom IT-företag, konsultbransch, fordonsindustri, offentlig sektor med mera.

Vi har redan haft flera spännande föreläsningar och seminarier i Växjö. Känner du för att berätta om ett spännande projekt som du varit delaktig i eller vet någon person som vore intressant att lyssna på inom området projektarbete, tveka inte att höra av dig till nätverksledaren Michael Nagy.

Helsingborg

Helsingborgs nätverk syfte är att ordna med olika föreläsningar och events inom Project management så att vi hela tiden utvecklar oss för att möta framtida utmaningar. Vi samarbetar också mellan nätverken inom PMI Syd för att utbyta erfarenheter. 

OPM-nätverket Organizational Project Management.

Det innebär att inte fokusera på det enstaka projektet utan på hur en organisation väljer rätt projekt och lyckas styra mängden av dem till en framgångsrik totalleverans för verksamhetens framgång. Detta innebär att förstå hur projekt-program och portfölj fungerar tillsammans. Det finns också en koppling till att förstå hur de tre fungerar med verksamhetens andra delar i form av dess strategibildning och den löpande verksamheten. Det innebär också att förstå hur projektkontor når framgång och hur man framgångsrikt blandar olika typer av projekt. 

Så till oss skall du söka dig om du är mer intresserad av utvecklingen av organisationen runt utveckling av projekt och deras förmåga att nå resultat.