Till startsida

Målgrupper

Vi har något att erbjuda dig, oavsett om du just har påbörjat din karriär som projektledare eller om du vill specialisera dig och öka dina möjligheter till en internationell karriär. 

Alla befinner sig på olika ställen i karriären, men kompetensområdet och passionen för projektledning håller oss samman. Gemensamt är att vi vill öka kompetens för att kunna skapa hållbara förändringar eller nya produkter. Vi vill ha ökad trovärdighet för professionen och relaterade befattningar. Genom engagemang i PMI förbättrar du det egna varumärket får att större chans till framtida karriärmöjligheter. 

Professionell projektledare

Har du jobbat inom projektledning en tid och vill utöka nätverket, eller hitta fler affärsmöjligheter? Genom PMI kan du få hjälp att specialisera dig och slipa dina färdigheter för att kvalificera dig till framtida möjligheter.

 
Nästa generations projektledare

Är du i slutet av studietiden eller kommer nyligen från högskolan och är nyfiken på projektledning? Med PMI lär du dig begreppen och kan få bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

 
Färdighetsbyggare 

Vill du få ökad kunskap för att komma snabbt in i rollen som projektledare? Är du en byggledare som fått projektledarroll, eller systemutvecklare som fått möjlighet att driva ett projekt? 

 
Ambitiös projektledare

Vill specialisera dig och slipa dina färdigheter för att öka din effektivitet? Du är projektledare med några år i rollen, du vill fortsätta utvecklas och certifiera sig eller är nyligen certifierad.

 
PMO-chef

Vill du kunna använda teoretisk kunskap till att kunna påverka och förändra den egna organisationen, så att ni på ett bättre sätt kan ta strategi till verklighet? Vill du som chef för projektledare få stöd i att utveckla och differentiera dem?

 

Beslutsfattare

I PMIs globala målgruppsstrategi finns inte beslutsfattare utpekade. PMI SE har sedan tidigare en tydlig strategi att närma sig beslutsfattare. Detta är ett sätt att skapa hållbara lösningar, långsiktig förändring och fler framgångsrika projekt. Swedish Project Review är vårt sätt att engagera och ta tempen även hos beslutsfattare och deras deras mognad i att göra verklighet av strategier - genom projekt.

 
Hur du kommer igång

  • Bli medlem i PMI

  • Bli medlem i PMI Sweden Chapter

  • Ta en globalt erkänd certifiering

  • Ta del av vårt professionella nätverk

 

Projektledare i olika skeden av sina karriärer