Till startsida

Certifiering

I en allt mer projektifierad värld säkerställer PMIs professionella certifieringar att du är redo att möta kraven från projekt och arbetsgivare över hela världen. Var du än är i din karriär, har vi en certifiering för dig.

Utvecklad av praktiker för praktiker, våra certifieringar är baserade på etablerade standarder och pågående forskning för att möta de verkliga behoven hos organisationer. Med en PMI-certifiering bakom ditt namn, kan du arbeta i nästan alla branscher, var som helst i världen, med vilken projektmetodik som helst.

Visa dina prestationer - Ligg steget före på arbetsmarknaden

En globalt erkänd PMI-certifiering validerar att du har kunskap, färdigheter och erfarenhet inom projekt, samt strategisk och organisatorisk framgång. 

Och du arbetade hårt för att förtjäna det - varför visa inte dina prestationer? 

Nu kan du snabbt och enkelt dela ett verifierat bevis på din PMI-certifiering var och när du väljer. PMI har ett samarbete med Acclaim för att ge dig ett digitalt märke som visar dina professionella kvalifikationer och prestationer. Dessutom kommer ditt märke med värdefull arbetsmarknadsinformation som du har nytta av i din karriär. Du kan dela ditt märke på LinkedIn, Facebook, Twitter, i en e-postsignatur eller inbädda den på en webbplats. Och du kan dela din prestation med vem som helst, var som helst - det är upp till dig!

Globalt erkännande

Du kan hitta PMI-certifierade projektledare leda projekt i nästan alla länder världen över. Till skillnad från andra certifieringar som fokuserar på en viss geografi eller bransch är våra certifieringar branschoberoende och globalt erkända.

PMP® - Vår populäraste certifiering

 
Som PMP® kan du arbeta i nästan alla branscher, med vilken projektmetodik som helst, var som helst. Idag finns det över 860 000 personer som innehar PMI:s certifieringar runt om i världen. Sverige växer antalet stadigt och över 2 400 professionella projektledare har en PMP®-certifiering. 

Samtliga certifieringar:

  • Project Management Professional (PMP)®

  • Program Management Professional (PgMP)®

  • Portfolio Management Professional (PfMP)®

  • Certified Associate in Project Management (CAPM)®

  • PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA)®

  • PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®

  • PMI Risk Management Professional (PMI-RMP)®

  • PMI Scheduling Professional (PMI-SP)®

 

 

Frågor om certifiering?

Du är självklart välkommen att kontakta oss angående certifiering. Notera dock att PMI Sweden Chapter inte bedriver någon egen utbildningsverksamhet och utför inte själva certifieringen. Vi har inte heller möjlighet att svara på frågor om certifiering inom 24 timmar. Vi hänvsiar i första hand eventuella frågor till PMI EMEA Customer Care.

Behöver du stöd i din resa mot certifiering kan det vara en god idé att kontakta ett företag som erbjuder preparandutbildning. PMI bedriver ingen egen utbildningsverksamhet. Alla företag har rätt att bedriva utbildning baserat på PMI:s standarder. De företag som har kvalitetssäkrats och godkänts för detta av PMI kallas PMI ATP - Autorized Training Partners. 

Angående att boka tid för test
 
Från 1:a juli är det Pearson VUE som är PMI:s partner för alla certifieringar.