Till startsida

PMI SE fyller 20 år 2018

Tiden går fort när man har roligt. I 20 år har vår volontärorganisation jobbat för att sprida kunskap om projekt som arbetsform och byggt upp Sveriges största nätverk inom projektledning. 2018 är året då vi känner oss lite extra stolta och glada, som en motivation och inspiration för vårt framtida arbete. 

Vi kommer under året uppmärksamma viktiga projekthändelser, milstenar för PMI SE, samt erbjuda dig som medlem några extra trevliga jubileumsöveraskningar. Exempelvis hittar du styrelser och profiler genom åren i undermenyn till 20-årsjubileet. Håll utkik efter mer här på hemsidan och på våra sociala medier!

Vi har haft en stark tillväxt av medlemmar i PMI och PMI Sweden Chapter under åren. Även om det av naturliga anledningar har stabiliserat sig något med runt 2 000 medlemmar de senaste åren, har vi stora ambitioner och satsar vidare mot vår vision; Att åstadkomma en optimal och hållbar förändringskraft i vårt samhälle genom att organisationer anammar och uppskattar projekt som arbetsform.

Kompetens och professionell utveckling är inte en engångsföreteelse; Det bör vara en kontinuerlig del av din projektledarkarriär. Gör det till en prioritet att utvärdera och förbättra din kompetens, och du kommer att öka ditt värde för din organisation och förbättra dina framtida karriärmöjligheter. Under dessa första 20 år har vi anordnat en stor mängd seminarier, studiecirklar, webinars, nätverksträffar och på senare tid vår årliga kongress - Passion for Projects. Framförallt har vi lokallt stöttat projektledarnas professionella utveckling genom de certifieringar och standarder som PMI står bakom. 

Idag finns det över 740 000 personer som innehar PMI:s certifieringar runt om i världen. I Sverige växer antalet stadigt och mer än 2 400 professionnella projektledare har en PMP®-certifiering.

Vill du vara vara en del av vår fortsatta framgång? PMI SE är en organisation som drivs helt och hållet av volontärer. Läs gärna mer om våra aktuella volontärsmöjligheter om du vill testa ditt ledarskap i nya sammanhang eller bredda ditt kontaktnät med runt 80 engagerade och driftiga volontärer.

Läs mer om vårt 20-årsjubileum