Till startsida

​​Stöd Ukraina tillsammans med oss

Idag vädjar vi till er, vårt professionella nätverk i Sverige, att tillsammans med oss ​​stödja Ukraina.

PMI Ukraina Chapter president, Roman Reznikov vädjade till oss:

Kära PMI-gemenskap, vi förenas för att stå emot angriparen som skapar fara för hela den civiliserade, demokratiska och oberoende världen. Ukraina har blivit en mänsklig sköld för Europa och vi vill tacka alla våra vänner runt om i världen för att de stöttat oss i denna kamp. Vi uppskattar all form av hjälp som ges till vår armé, flyktingar, ekonomi, företag och människor som påverkades av detta krig. Ditt bidrag till Ukraina tar oss ett steg framåt för att förhindra krig i resten av Europa. Kriget måste upphöra!

PMI Sweden Chapter leder ett internationellt samarbete: www.pmiforukraine.eu. Idag är vi 15 europeiska Chapters som samarbetar för att stödja Ukraina. PMI Sweden Chapter leder också en direkt humanitär insats till Ukraina tillsammans genom våra volontärer  i Sverige, Ukraina, Tyskland, Polen och Tjeckien.

 

Projektledare som vill göra något för att stödja Ukraina och de som är på flykt undan kriget – så här kan du engagera dig!

 

Hjälpa oss att ge livräddande humanitär hjälp till Ukraina

Vi tror att du, som representant för vår professionella gemenskap, är den viktigaste resursen vi har och som kan göra skillnad. Dina personliga och professionella kontakter till olika industrier och företag kan hjälpa oss att säkra de mest nödvändiga humanitära bidragen, såsom livsmedel, skyddsmaterial och medicinska produkter. Vänligen kontakta oss på om du har nära kopplingar till producenter, tillverkare eller leverantörer i Sverige, Tyskland, Polen, Tjeckien eller Slovakien, som kan leverera följande varor: Lista över nödvändiga humanitära varor.

I samarbete med PMI Ukraine Chapter och volontärer som distribuerar humanitärt bistånd, säkerställer vi att alla insamlade bidrag når dem som är i akut behov av hjälp i Ukraina. Följ PMI Ukraine Chapter Facebook, Instagram och LinkedIn för uppdateringar om vår humanitära insats.

 

Hjälpa ukrainare att hitta arbete i Sverige

Gå med och dela vår LinkedIn-grupp: JOBS for displaced Ukrainian Project and Agile Proffesionals och prata med din arbetsgivare för att skapa snabbrekrytering för ukrainare. Vi välkomnar dig och ditt företag att lägga upp lediga tjänster, projektuppdrag eller betald praktik, samt att direkt kontakta kandidater från Ukraina som delar med sig av sitt CV. 

 

Tusen tack för er hjälp!

PMI Sweden Chapters president, styrelsemedlemmar och alla volontärer. 

 

2022-05-03