Till startsida

Projektnärings vårträff

Projektnäring är en inspirerande mötesplats för dig som vill vidareutvecklas inom professionellt projektarbete och nätverka med andra projektproffs. Projektnäring startade 2011 och varje år hålls en vårträff och en höstträff i Stockholm Waterfront Congress Centre. Förra träffen lockade över 250 deltagare.

Ort: Stockholm
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre,Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
När: 2018-04-20 (kl. 08:00-12:00)

Talare kommer att vara: 

REBECKA COUTAZ

Rebecka har arbetat inom spelindustrin sedan 1998. Hon arbetar sedan 2011 som studiochef vid Ubisoft i Annecy. Där har hon utvecklat studion till att idag omfatta mer än 200 medarbetare som tillsammans med övriga Ubisoft skapat framstående titlar som Tom Clancy’s Division, Assassin’s Creed, Splinter Cell och Driver.

År 2016 släppte studion sitt första helt egna spel: STEEP. För Rebecka var STEEP möjligheten att kombinera sina två passioner: skidåkning och spel. Studion har därefter samarbetat med Internationella Olympiska kommittén och utökningen ”Road to the Olympics” släpptes i december 2017 inför OS i Pyeongchang.

Rebecka kommer bl.a. att dela med sig av sina erfarenheter av att arbeta med distribuerade team på olika platser / kulturer / tidszoner och hur man får alla team att leverera komponenter som skapar en sammanhängande helhet.

HARVEY MAYLOR

Harvey Maylor har 25 års erfarenhet från projektområdet, såväl som praktiker som lärare och forskare. Han har bl.a. grundat International Center for Program Management på Cranfield University. Sedan 2013 arbetar han vid Saïd Business School som programchef i Major Projects Leadership Academy.

Harvey Maylor intresserar sig bl.a. för gränssnittet mellan formella system och beteenden.

Harvey Maylor är en mycket uppskattad författare och förläsare som gärna utmanar rådande normer. Han kommer att prata om komplexitet, behov av improvisation och det faktum att de flesta projektledare har större möjligheter och friheter än de själva inser.

 

Som PMI-medlem har du 30% rabatt på avgiften, skriv PMI som kampanjkod.

Gå in och anmäl dig på:

http://www.projektnaring.se/anmalan/

projektnaring.se

 

2018-04-13