Till startsida

Projektnärings höstträff

Projektnäring är en inspirerande mötesplats för dig som vill vidareutvecklas inom professionellt projektarbete och nätverka med andra projektproffs. Projektnäring startade 2011 och varje år hålls en vårträff och en höstträff i Stockholm Waterfront Congress Centre. Förra träffen lockade över 250 deltagare.

Ort: Stockholm
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre,Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
När: 2017-11-24 (kl. 08:30-12:00)

Talare kommer att vara: Martin Österdahl

 

Den 22 november 2013 mottog Martin Österdahl priset som årets Projektledare på Projektnärings scen för det framgångsrika genomförandet av Eurovisionfinalen i Malmö 2013. Vi är mycket glada över att få välkomna honom tillbaka.

 Martin slutade 2015 som SVTs yngste Programdirektör genom tiderna, med ansvar för 24.000 timmars årlig TV produktion utförd av 2300 medarbetare. Innan dess var han chef för SVTs Underhållning och Sport och var den drivande faktorn i att vända SVTs negativa trend och göra SVT1 till Sveriges största och mest populära TV kanal.
När Sverige vann Eurovision Song Contest i Baku 2012 fick Martin ansvaret som Eurovisiongeneral för ESC Malmö 2013: Resultatet anses av många vara det bästa ESC genom tiderna – samtidigt som budgeten var den lägsta på 2000 –talet. År 2015 vann Sverige igen och det var åter dags att skapa en ESC final, denna gång i Stockholm. Även nu fick Martin ta ledarskapet. Tillståndet i Europa var dock annorlunda jämfört med 2013 med bl.a. stora flyktingströmmar och flera terrordåd, och utmaningarna för ESC teamet fler.

 Martin berättar om hur idéburet ledarskap kan skapa stora framgångar och vad de traditionella industrierna har att lära av de kreativa näringarna. Begreppet värdegrund används flitigt numera. Martin är en av de som verkligen omsätter detta begrepp i verkligt ledarskap.

Som PMI-medlem har du 30% rabatt på avgiften, skriv PMI som kampanjkod.

Gå in och anmäl dig på:

http://www.projektnaring.se/anmalan/

projektnaring.se

 

2017-11-15