Till startsida

 

VÅRTRÄFFEN 2017

NÄR: 5 MAJ 2017
TID: 08.00-12.00 med efterföljande lunch.
PLATS: STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Anmälan: http://www.projektnaring.se/

 

 

SIMON ELVNÄS

Det visar sig att det är stor skillnad mellan vad chefer tror att de gör och vad de faktiskt gör. Sedan 2010 driver Simon Elvnäs ett uppmärksammat forskningsprojekt vid KTH, som studerar det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Att förstå vad som driver människor och beteenden är centralt för att som ledare kunna skapa motivation, engagemang och delaktighet.

Simons föreläsning ger dig tillgång till aktuell och unik forskning på ledares faktiska beteenden och en ny verktygslåda för att minska variationen mellan formulerat uppdrag och utfört uppdrag.

 

HEATH SLAWNER

Heath Slawner är en internationell toppföreläsare och expert inom strategisk kommunikation och ledarskap. Vad har framgångsrika organisationer gemensamt, oavsett om de är medvetna om det eller inte? En viktig framgångsfaktor är ofta att de ger sina medarbetare en anledning att gå till jobbet, inte bara en plats att arbeta.

I sin engagerande presentation kommer Heath att visa hur tillit och syfte, baserat på en genuin omtanke om andra är det som är avgörande för att lyckas.

Du kommer inte att lämna Projektnäring oberörd efter att ha lyssnat på Heath. Föreläsningen sker på engelska.

 

2017-04-05