Till startsida

PMI Sverige är värdar för europeiskt PMI möte i mitten av november

PMI Sverige kommer att vara stolta värdar för ett europeiskt möte i Malmö den 17-19 november 2017, PMI Region 8 Meeting. Målgruppen av besökarna är ledare för PMI i andra europeiska länder. Vi träffas två gånger om året, en gång på hösten och gång på våren, för att dela kunskap och best-practices om hur man skapar medlemsvärde och driver ett framgångsrikt chapter samt att lära känna varandra och nätverka. 

Årets möte kommer att hålla till på Malmö Live och vi är tacksamma för sponsorskap från Malmö stad samt Region Skåne. Även Antura har valt att vara internationell guld sponsor och vi gläder oss år att de vill bygga en project-community tillsammans med oss.

PMI Sverige på Europa-möte i oktober 2016 i Aten

Styrelsen brukar delta i dessa internationella möten och oftast tar vi med oss utvalda volontärer som har roller där det är extra viktigt med internationellt utbyte. Det är som ett fönster att se vad PMI står för internationellt. ”Good things happen when you get involved with PMI” en devis som vi försöker leva upp till även lokalt.
 
Filmen nedan visar på vilka fördelar internationella volontärer ser med att nätverka med PMI. Om du blir nyfiken på att bli volontär, kontakta Therese Helander på therese.helander@pmi-se.org

 

Sponsorer

 

2017-10-23