Till startsida

Nominera Sveriges Under 35 Changemaker

Vi är glada att få presentera ett spännande samarbete!

Emerging Project Leaders Forum 2022 kommer att dela evangemangsområde med Passion for Project Congress på Svenska Mässan i Göteborg den 15:e mars 2022. Två separata evengemang, ett delat område för nätverkande och mingel, 600+ changemakers och professionella projektledare. 

Emerging Project Leaders Forum kommer att vara värd för Sveriges mest inspirerande changemakers under 35 år. Dessa personer kommer att dela med sig av sina erfarenheter och insikter inom de senaste trenderna som påverkar projekt och formar framtiden. 

Hjälp oss stärka och inspirera nästa generation av changemakers. Vet du någon inspirerande person under 35 år, kanske en kollega eller anställd, som leder förändringsarbeten och som kan hålla en inspirerande presentation eller vara med i en panel inom något av följande ämnen?

  • Leder förändringar inom hållbarhet

  • Agilt sätt att arbeta

  • Ledarskap

  • Digital transformation - AI, ML, AR och VR

  • Changemakers roller

Nomineringar är välkomna för VD:s, Projekt/Program/Portfölj ledare, Scrum Masters, Produktägare, Train Release Engineers, Teamledare, Förändrings coacher och liknande roller.

För mer information ladda ner broschyr här (in English) eller kolla Forums websida eplforum.pmi-se.org

Emerging Project Leaders Forum är ett endagsevent för att stärka och inspirera Sveriges nästa generation av changemakers till att förvandla idéer till verklighet, arrangerat av PMI Sweden Chapter och Young Professionals.

Vid frågor angående Emerging Project Leaders Forum kontakta , forums projekt ledare.

Nomineringsperioden avslutas 17:e december 2021.

 

Nominera redan idag! Formulär för nominering:

Fyll i samtlig information för den person du vill nominera


 

Fyll i samtlig information för dig som nominerar


 

2021-11-23