Till startsida

Bli talare på Passion for Projects Congress 2019

Tala på Passion For Projects Congress 2019 - En Project Management Institute Open Congress den 11-12 mars, Clarion Hotel Stockholm. Temat för kongressen är "Projekt i den digitala tiden".

Kära ledare, chef, coach,

"Call for speakers" för Passion for Projects Congress 2019 är nu öppen och konferensens projektgrupp välkomnar deltagare från hela världen att delta och dela med sig av forskning, kunskap och erfarenheter. Missa inte chansen att stå upp och höras framför 500+ delegater som representerar ledare inom portfölj, PMO, Program, Projekt, Agile, utbildare, konsulter och kunder!

Konferensen samlar ledande profiler, experter och utövare på Skandinaviens största kongress för branschen i 1,5 dag. Det framåtblickande kunskapspackade programmet kombinerar nyckelperspektiv, fallstudier, debatter, paneler, interaktiva sessioner och nätverksmöjligheter, som maximerar varje deltagares möjlighet att skapa nätverk och få idéer - idéer som är lättanvända och relevanta. Vi letar efter nytt, innovativt och spännande material och önskar att din ansökan omfattar ett av följande ämnen:

  • Projektledning

  • Strategisk företagsledning

  • Program- och portföljhantering

  • Ledarskap

  • Agila utvecklingsmetoder

Kongressens tema "Projekt i den digitala tiden" omfattar framtida trender, framtida projekt och hur vi kan vara mer innovativa och förberedda inför framtiden.

Fristen för ansökan är den 31 oktober 2018 och du kan förvänta dig ett svar från projektguppen före den 15 november. Kontakta oss gärna med eventuella frågor angående din ansökan eller inlämningsprocessen: .

För att ansöka, använd följande länk.

IN ENGLISH

2018-09-23