Till startsida

Välkommen till Passion for Projects Congress 2022, 23-24 maj

Det finns ännu kvar platser till Passion for Projects Congress 2022 som kommer äga rum 23-24 maj i Göteborg. I år är vi dessutom extra glada att kunna berätta att vi har ett samarbete med  ACMP® - Association of Change Management Professionals. Vi kommer ha flertalet talare från ACMP® som kommer beröra många intressanta aspekter. Frågor som hur viktig support från högre ledning är vid större förändringar till det värde involverandet av en förändringsledare faktiskt kan innebära.
 
Årets tema: "Leda förändring i en förändrad värld" kommer ta fasta på alla de utmaningar vi varit med om och ge er alla en riktigt fin boost inför framtiden. Eventet kommer äga rum i Svenska Mässans lokaler och vara ett lysande inslag, halvtid i Göteborgs 400-årsfirande.
 
Missa inte möjligheten att lyssna på fantastiska talare och träffa kollegor inom projekledning, förändringsledning och ledarskap. Anmäl dig och dina kollegor som deltagare, bli våra partners eller varför inte tala på kongressen? Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla. BILJETTER BOKAS HÄR.
 
Bästa hälsningar,
Teamet för Passion for Projects Congress 2022

 

2022-04-23