Till startsida

Samarbeta med oss

För företag som söker unga talanger

Locka unga projektledare till ditt företag och projekt. PMI Sweden chapter drivs för unga yrkesverksamma personer under 35 år gamla som är antingen studenter eller yrkesverksamma personer med ett brinnande intresse för projektledning och som ägnar sig åt kontinuerlig professionell utveckling. 

Våra medlemmar är ambitiösa och siktar på en lång karriär inom projektledning. Vi tycker att det är vårt jobb att hjälpa dem. Därför vill vi inspirera och motivera framtidens projektledare.

Besöket inkluderar:

  • Rundvandring på företaget

  • Nätverkande

  • Projektuppvisning

  • Företagspresentation

Kontakta för mer information eller bokning av företagsbesök.

 

För universitet

Potentialen i ditt klassrum: påverka studenternas framtid.

Att undervisa om projektledning och att stödja studenter i deras karriär - särskilt kopplingen till praktiska erfarenheter - kan vara utmanande, oavsett om du är en fakultetsmedlem eller rådgivare till en studentgrupp eller förening. Därför erbjuder nu PMI dig möjligheten att ge dina studenter ytterligare insyn i yrket.

Med detta program får dina studenter alla fördelarna med medlemskap i PMI, inklusive kunskap, resurser och nätverksmöjligheter som kan hjälpa dem att komma igång med deras karriär som projektledare.

När en institution köper ett gruppmedlemskap ingår också gratis medlemskap för en fakultetsmedlem eller rådgivare, så att du ska få tillgång till samma fördelar som dina studenter. 

Vill du diskutera mer om partnerskapsmöjligheter med PMI Young Professionals Sverige, vänligen kontakta . Vi kan också ordna presentationer om PMI för dina studenter på ditt universitet.