Till startsida

Besök företag

Som PMI Young Professionals erbjuds du den fantastiska möjligheten att besöka olika företag i Sverige.

Vi på PMI YP kommer att organisera företagsbesök runtom i hela Sverige under året. Företagsbesöket kommer att innehålla flera roliga aktiviteter och möjligheter. Några av de främsta fördelarna med att delta i företagsbesöket är:

  • Rundvandring på företaget

  • Träffa och nätverka med företagets projektledare, HR och direktörer

  • Lära dig vad de har att erbjuda sina anställda och unga talanger, vilken typ av projektledare de letar efter, samt hur deras organisationskultur ser ut

  • Bli inspirerad av företagets projektutställning, vem vet - du kanske kommer att jobba med deras nästa projekt

  • Om du är CAPM eller PMP tjänar du PDU:er. Genom att delta i företagsbesöket kan du få upp till 3 PDU:er per besök.

Vi känner oss entusiastiska över att kunna organisera företagsbesök så att Young Professionals och nästa generations projektledare får en möjlighet att nätverka med personalen i respektive företag. Vi vill också bidra med inspiration och motivation genom möjligheten att se oss omkring inne på företagen och lära oss om deras aktuella projekt och målsättningar.

Om du är en Young Professional (studenter och personer under 35 år), en PMI-medlem och en projektledare som letar efter nya möjligheter och vill bli inspirerad och få möjligheten att nätverka så är detta en fantastisk möjlighet för dig. Inträde är helt gratis för medlemmar.

Är du redo att nätverka och hitta ditt drömjobb? Registrera dig för PMI:s nyhetsbrev för att läsa mer om vårt nästa företagsbesök och registrera dig tidigt eftersom det finns begränsade platser.