Till startsida

Utforska nya kunskaper, bygg nätverkoch ha kul! Det var årets Passion for Projects Congress i Helsingborg, Skandinaviens största mötesplats för projektledare, programledare och PMO- och portföljchefer.

Att återigen kunna arrangera en kongress i år, att träffa våra medlemmar och kunna diskutera våra framgångar och utmaningar var verkligen en fantastisk känsla! 

Öppningstal av årets PM för kongressen Barbara Klein och Ordförande Katarina Strömberg satte tonen på hela kongressen.

Passion for Projects i Helsingborg erbjöd en och en halv dag fyllda med många insikter och kunskap inom heta ämnen så som AI, PMO, ledarskap, projektledning, förändringsledning osv i en inspirerande miljö. 

Programmet innehöll en fantastisk uppställning av talare, facilitatorer och utställare med föreläsningar så som bland annat:

  • Ike Nwankwo från PMI Global höll föredrag Going Beyond: Why Adaptability and Hybridity are the Keys to Project Success.

  • Marly Nilsson och AI in Project Management Survey Team presenterade resultatet från undersökningen.

  • Vi hade en ära att möta en av grundarna av PMP Certification Lee R. Lambert, som presenterade The Future of Project Management Through the Eyes of the Past.

  • Väldigt inspirerande diskussion av årets vinnarna i Under 35 Changemaker Awards Amanda Herzog, Alice Mattsson och Fábio Rosa, som delade med sig av sina insikter.

  • Carole Osterweil talade om neurovetenskap för projektframgång: varför människor beter sig som de gör. Hon erbjuder nu en rabattkod till sin bok, se nedan QR-kod. 

Det är viktigt att erbjuda ett varierat utbud avföreläsningar, föredrag och interaktiva samtengagerande workshops för att tillgodose olika intressen och behov hos deltagarna.

Slutligen, gjorde kongressen en donation till Läkare utan gränser, en gest som kändes självklar för oss att göra.

Nästa år,

2025 kommer Passion for Projects Congress till Göteborg. Håll utkik efter nyheter och uppdateringar. Vi strävar alltid efter att utmana oss och leverera oförglömliga upplevelser på kongressen. Snart kommer vi att avslöja temat, plats och upplägget. 

Du kan redan spara datumet, den 10-11 mars i Göteborg får du möjlighet att träffa 500+ projektledare, förändringsledare, PMO specialister och många mer. 

Vi ser redan fram emot nästa år och hoppas att vi ses där!

Med Vänlig Hälsning

Passion for Projects Team

 
 

 

 

Taggar:

2024-03-20