Till startsida

Det är alltid något speciellt med att göra något första gången och 2010 var ett speciellt år för Passion for Projects.

På PMI träffen på Elyséepalatset i Göteborg kommunicerades att PMI Sverige beslutat sig för att anordna en kongress med syfte att vara en årlig mötesplats för projektledare. Göteborg skulle bli först ut och frågan kom om vem som ville vara med ? Det var många händer som räcktes upp. Att ha ett engelskt namn genererade diskussion, idag känns det dock helt rätt.  Passion for Projects är mötesplatsen för projektledare från hela Skandinavien och engelska presentationer har ett eget spår.

Passion for Projects hade sitt startskott i Göteborg 2011, hittills har 10 kongresser hållits, Göteborg, Stockholm och Malmö har turats om att organisera detta fantastiska evenemang.Många talare från näringslivet och från både PMI Sverige och PMI internationellt har bidragit med sina kunskaper och erfarenheter. Vi har haft nöjet att lyssna på: Percy Barnevik, minnesvärt när han berättade om sitt drömprojekt att stötta mikroprojekt och kvinnligt entreprenörskap i utvecklingsländer, Ricardo Vargas från PMI gav en stark insikt i hur det är att genomföra projekt inom FN, Henrik Kniberg pratade om hur Spotify togs fram.

Passion for Projects har ett eget Trademark och är PMI Sveriges flaggskepp i vårt kontinuerliga arbete att stärka projektledarrollen.  Basen är samarbete med näringsliv och samhälle, både inom Sverige och internationellt, goda kontakter och ett gemensamt mål : Kompetenta projektledare.

Det är återigen dags för detta årliga event : Ta vara på möjligheten, det finns massor av kunskap att tillgå, ge dig möjlighet till erfarenhetsutbyte och upplev spännande möten på kongressen.

Var och När?  Göteborg 14-15 mars 2022!

Om du inte har möjlighet att komma till Göteborg så finns möjligheten att delta online.

För dig som vill vara med i organisationen:

Att få vara del av volontärorganisationen är en fantastisk upplevelse, det ger erfarenhet och det är en ynnest att få vara med och skapa ett drömprogram. Kontakta katarina.stromberg@pmi-se.org

Tillsammans är allting möjligt!

 

 

Taggar:

2021-10-14