Till startsida

 

Biljettbokning öppen till Passion for Projects Congress 2022

Äntligen har biljettbokningen till 2022 års Passion for Projects Congress öppnat! Läs mer om årets talare och boka redan nu på länken nedan:

https://www.passionforprojects.org/

Ta del av andras erfarenheter och sprid dina egna i ett unikt event som går tvärs branschgränser. Ett flertal samarbetspartners inom professionen finns på plats för att dela med sig av sina erfarenheter såsom Astra Zeneca Pharmaceuticals, Canea och Mölnlycke Health Care och många fler.

Flera intressanta keynote-talare är på gång men redan nu kan vi meddela att Michael Nir, President Sapir Consulting US, gör oss den äran. Michael är en mycket erfaren team och enterprise agile coach som är vida känd för sin passion, kreativitet och innovationskraft. Utöver att vara en erkänd talare över världen har han även skrivit 12 böcker om bland annat Kundupplevelse, Lean Agile project Management och Influens. Utöver detta planeras massvis med spännande seminarier inom bland annat AI, hållbarhet, digitalisering och ledarskap.

Årets tema: Leda förändring i en förändrad värld

Tid: 14-15 mars 2022

Plats: Svenska Mässan i Göteborg

Om du inte har möjlighet att komma till Göteborg så finns möjligheten att delta online.

 

Vill du vara VOLONTÄR inför eller under Passion for Projects Congress?

Att få vara del av volontärorganisationen är en fantastisk upplevelse, det ger erfarenhet och det är en ynnest att få vara med och skapa ett drömprogram. För att signa upp dig som volontär och se vart du bäst kan hjälpa till, kontakta: katarina.stromberg@pmi-se.org

 

 

2021-12-15