Till startsida

5 annorlunda tips inför arbetsintervjun

Kommunikation, förväntanshantering och involvering av ledningen är några faktorer för framgångsrika projekt. Som skicklig projektledare är det din uppgift att vara med och lösa knutar längs med vägen, att vara en god kommunikatör och förbereda den mottagande verksamheten på projektets leveranser. 

Detta är dock sällan friktionsfritt. En utmaning kan vara att projektets leveranser ofta är svåra att kvantifiera och mäta gentemot ett mål, och då glöms bort. Ibland kan det vara yttre omständigheter som du inte själv kan påverka. I andra fall kan det vara dina begränsade erfarenheter som projektledare som gör att du inte riktigt vet hur du bäst agerar i en utmanande situation. 

Får du inte det stöd du behöver kan du behöva söka upp en annan arbetsgivare för att nyttja din fulla potential. Projektledare är eftertraktade på arbetsmarknaden och du har stora chanser att bli kallad till arbetsintervju. Genom ett samarbete med Studentum.se hittar du här 5 annorlunda tips inför arbetsintervjun!

Infografen är skapad av Studentum.se – Sveriges största söktjänst för eftergymnasiala studier. Studentum driver även yhutbildningar.se, distansutbildningar.se, komvuxutbildningar.se, yrkesutbildningar.se och allastudier.se. Besök gärna någon av hemsidorna för att hitta just din drömutbildning!

2019-06-10