Till startsida

”Bli bättre på att förstå varför människor i förändring agerar som de gör!”

 

PMI medlemmar är hjärtligt välkomna till ACMP Chapter Swedens onlinemöte.

INNEHÅLL

För att genomföra en lyckad förändring behöver vi förstå de berörda människorna, hur de fungerar, och varför de fungerar som de gör. Till stor del beror personernas ”förändringsvilja” på deras roller och sammanhang i den berörda organisationen. Därför behöver vi som förändringsledare ha en god förståelse för organisationen och dess kultur.

MEN: Osäkerheterna är många. Dels ändrar människor attityd och preferens oftare än vad man tror, dels är det sällan samma saker som människor säger är viktigt för dem som är det som i verkligheten betyder något. I detta webinarium introducerar vi dig till etnografi – så att du kan förstå människan som organisationsmedlem. På riktigt!

Efter föredraget kommer det att finnas tillfälle till en kort diskussion för de som vill.

Katarina Graffman är doktor i Kulturantropologi och specialiserad på medie- och konsumentantropologi. Under två decennier har Katarina hjälpt företag att förstå konsumtionskultur och människors beteenden. Hon har tillsammans med Jacob Östberg, professor i Reklam & PR, skrivit boken Vi är vad vi köper (2018) samt På spaning efter den tid som kommer (2020).

Lotta Björklund Larsen är docent i socialantropologi och BSc i nationalekonomi. Hon har en unik kombination av lång erfarenhet från IT-branschen och etnografisk forskning om samhällsekonomin. Lotta är Research Fellow på University of Exeter, Business School.

TID OCH PLATS

Fredag 5 juni kl 12:00 – 13:00 (inklusive diskussion)

WEBCAST: Föredraget kommer att sändas via Zoom, där vi också kommer att hålla den efterföljande diskussionen. Detaljer och länk kommer att skickas i god tid till de som anmält sig från ACMP(glöm inte att se spam email också).

Plats: Online
När: 2020-06-05 (kl 12:00-13:00)Lägg till i din kalender

Typ: Webinar
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 10/10 (5 st i kö)
Aktivitetsansvarig: