Till startsida

Workshop om Scrum

Välkomna till en workshop om Scrum. Scrum är vanligt, och vi är många som har erfarenhet av Scrum utan att vara experter. På denna workshop så har vi ingen inbjuden expert, utan vi lär oss av varandra.

I Scrum Guide står det att Scrum är lättviktigt, enkelt att förstå och svårt att behärska. Vi tar fasta på detta. Under vår användning av Scrum har vi säkert alla stött på ett antal svårigheter, eller vi har sett problemen när något annat team i vår närhet använt Scrum. Här berättar vi om de svårigheter vi stött på och gärna också hur vi försökt (och kanske lyckats) lösa dem. Sedan diskuterar vi om det finns andra sätt att lösa de här svårigheterna, eller om ett annat upplägg av Scrum kanske hade undvikit svårigheterna.

Innan denna workshop är det bra om deltagarna läser Scrum Guide (17 sidor) en gång till (http://www.scrumguides.org/docs/scrumguide/v2016/2016-Scrum-Guide-US.pdf ). Tips på ytterligare läsning om scrum hittar ni här https://www.scrum.org/resources/suggested-reading-professional-scrum-master
 

Ort: Stockholm
Plats: Inovia Group AB, Victoria Tower, våning 28, Arne Beurlings Torg 3, 164 40 Kista
När: 2017-06-19 (kl 17:30-19:30)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 8/25
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working1
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Summa PDU2