Till startsida

Upptäck möjligheterna med AI och hör om projektet AI Readiness på Science Park

Har du undrat över kraften i Artificiell Intelligens (AI) och hur den kan forma vår framtid? Vill du veta hur du kan dra nytta av AI i din vardag och i ditt företag eller ditt projekt? Då är detta event något du inte vill missa!

AI är inte längre en fluga på väggen, det är en banbrytande teknologi som omformar landskapet för innovation och affärsverksamhet över hela världen. Men hur förbereder vi oss för denna revolution? Hur kan vi omfamna den spännande världen av AI och låta det ta våra företag, projekt och individer till nästa steg?

Science Park i Jönköping har i 3 år arbetat intensivt med konceptet AI Readiness som innebär att bedriva AI-projekt i mindre bolag. Alla kan komma igång att använda AI oavsett storlek och bakgrund.

Simon Sleman kommer att guida oss genom grunderna i AI-världen och berätta om vad Science Park gör för att stödja företag i denna resa och hur du som projektledare, oavsett typ och storlek på projekt, kan dra nytta av AI. Simon är inte bara en expert inom området utan också en nyckelperson i AI Readiness-projektet som rustar oss för den framtid som redan är här. I vanlig ordning får vi också en introduktion till Science Parks verksamhet.

Anmäl dig nu och var med på en inspirerande kväll fylld med insikter och möjligheter.

Varmt välkommen!

Ort: Jönköping
Plats: Science Park Towers, Framgången 1, Jönköping (Konferensummet: Cube/Corner )
Språk: Swedish
När: 2024-05-13 (kl 17:00-18:30)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Sista avbokningsdatum: 2024-05-13
Antal bokade : 8/20
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0,5
  • Power Skills0,5
  • Business Acumen0,5
  • Summa PDU1,5

Boka

Logga in för att boka eventet

Enbart medlemmar till 2024-03-02 därefter öppen för alla