Till startsida

PMI Stockholm höstevent 2021

Detta har vi väntat på! Nu genomför vi en upptakt inför hösten med möjlighet att träffas på riktigt. Det blir en kväll  där vi tar del av inspirerande talare och tillfälle för att nätverka och diskutera de frågor Du brinner lite extra för med dina branschkollegor.

Ny värld. Nya utmaningar. Nya lösningar.

Oavsett vad som levereras. Traditionellt eller agilt. Projekt eller produkt.  PMI har en unik positionering att leverera värde för individer och organisationer, som hjälper er att göra verklighet av idéer. Låt oss diskutera mer på eventet! 

Som Chapter medlem har du förtur till eventet och deltar gratis.
Pris för icke-medlem är 150 SEK. Läs mer om medlemskap här

Det kommer bjudas på tilltugg och dryck. Vid specialkost eller allergier, återkom till

Kvällens Talare 

 
Projektledning och hållbar utveckling: Vilka är utmaningarna och möjligheterna?

Tina Karrbom Gustavsson arbetar som professor i projektkommunikation på Skolan för Arkitektur och Samhällsbyggnad, KTH. Hon har lång erfarenhet av undervisning och forskning inom projekt och projektledning.

Under 10 år har Tina och hennes forskarkollegor studerat stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden. Målet är att Norra Djurgårdsstaden ska vara en internationell förebild för hållbar stadsutveckling. Men, vad betyder hållbarhet och vilka är utmaningarna att leda hållbarhetsprojekt?
 

Vad styr våra beslut gällande vår tids stora utmaning, hållbarhet?

I en värld med ”fake news” och beslut som ofta fattas på grund av osäkerhet, bidrar Olof Gränströms faktafyllda föreläsningar inte bara med ett uppfriskande perspektiv, de behövs verkligen. 

Som statsvetare, ekonom och lärare, kan han hjälpa dig att förstå världen vi lever i och människorna du gör affärer med, genom att förklara makrotrender och dramatiska, omvälvande händelser. Han kan helt enkelt hjälpa dig att undvika vanliga missuppfattningar och missförstånd, och samtidigt bli mer datadriven.
 

"Projekt - inte i den agila IT-världen"

Ola Källgården är organisationskonsult och utbildare på Olingo Consulting. Han har varvat och kombinerat uppdrag hos ”traditionella” organisationer med nystartade organisationer. Han coachar sina kunder till rätt balans mellan struktur och flexibilitet, kontroll och snabbhet. 

På kort tid har projekt gått från att vara en självklarhet till ett begrepp som knappt får nämnas. Vad hände egentligen och vad kommer i dess ställe? Ola kommer bjuda på en interaktiv genomgång med ett antal frågor och, förhoppningsvis, några svar.    

 

Ort: Stockholm
Plats: 7A Posthuset, Vasagatan 28
Språk: Svenska
När: 2021-11-09 (kl 17:15-20:30)Lägg till i din kalender

Avbokning: 

Kan ej avbokas online efter 2021-10-19. Avbokning görs via email till bokning@pmi-se.org

För att vi skall hinna anpassa matbokningen så kan avbokning ske till och med 2021-10-31. 

För icke medlemmar återbetalas 90% av anmälningsavgiften, efter 2021-10-31 sker ingen återbetalning. 

Coronainformation: 

Vår strävan är att genomföra alla våra aktiviteter på ett säkert sätt för att undvika smittspridning i samhället. Därför förutsätter vi att samtliga följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis för medlemmar i PMI Sweden Chapter och 150 kr för övriga
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 46/50
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working1,5
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Summa PDU2,5