Till startsida

Mental träning för framgångsrik projektledning – Del 2 Teamet

Vi förväntas leverera i en allt mer pressad miljö med inslag av omvärldens utmaningar och då blir ditt ledarskap en avgörande faktor. Vissa projekt tycks leverera hur mycket kaos som än kastas i dess väg, andra levererar inte alls. Hur kan det vara? 

I detta seminarium fortsätter vi att titta på mental träning som verktyg och tekniker för att jobba med omgivningen och teamet när saker inte ser ut att gå er väg. 

För vem: Detta seminarium är för projektledare som är väl orienterade i rollen att leda projekt och vill lära sig hur man skapar och bibehåller flow i projektet när problemen tycks hopa sig och det inte alls går som man tänkt. 

Föredragaren: Ulrika Linné M.Sc.Ulrika har jobbat i projekt inom R&D, kvalitet och transformation i över 15 år. Hon har specialiserat sig på problemlösning vilket har varit en röd tråd genom alla hennes projekt. Med sin kunskap inom teknik och projektledning har hon byggt upp en erfarenhetsbank som hon delar med sig av med både humor och allvar. Ulrika är civilingenjör i maskinteknik och driver idag eget bolag som projektcoach.

 

Ulrika Linné

 

 

 

Detta är del två av två delseminarier.

 

Ort: Malmö
Plats: divM:s kontor, Östergatan 2, Malmö
När: 2023-10-17 (kl 17:30-19:00)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Max antal deltagare: 20
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Summa PDU1

Dokument