Till startsida

Mental träning för framgångsrik projektledning – Del 1 Projektledaren

Vad är hemligheten bakom att blomstra inom projektledning? En stor del ligger i att lära sig att behärska hantverket – men det som verkligen utmärker framgångsrik projektledning bortom det ligger i hur du gör det. 

I detta seminarium får vi en inblick i några tekniker för att arbeta med mental träning i syfte att hitta din balans och energi som projektledare när omgivningen pendlar upp och ner.

För vem: Detta seminarium är för projektledare som är väl orienterade i rollen att leda projekt. Du är även intresserad av personlig utveckling och nyfiken på hur det kan hjälpa dig och dina projekt att lyckas på ett hållbart sätt. 

Föredragaren: Ulrika Linné M.Sc.Ulrika har jobbat i projekt inom R&D, kvalitet och transformation i över 15 år. Hon har specialiserat sig på problemlösning vilket har varit en röd tråd genom alla hennes projekt. Med sin kunskap inom teknik och projektledning har hon byggt upp en erfarenhetsbank som hon delar med sig av med både humor och allvar. Ulrika är civilingenjör i maskinteknik och driver idag eget bolag som projektcoach.

 

Ulrika Linné

 

 

Detta är del 1 av två seminarier i detta ämne. Datum för del 2 är 17 oktober.

 

Ort: Malmö
Plats: divM:s kontor, Östergatan 2, Malmö
När: 2023-09-19 (kl 17:30-19:00)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Max antal deltagare: 20
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Summa PDU1

Dokument