Till startsida

Ledarskap - "Det lilla Extra"

Det brukar pratas om att vissa artister har "Det". Det syns på artisten men ingen kan förklara vad det egentligen är. Sara anser att det inte bara är artister som kan ge "Det" eller "Det Lilla Extra", utan även alla i sina arbetsroller och privat. Det handlar om ett beteende och är också det som kan vara avgörande i en konkurrenssituation. 

Vad är egentligen ”Det Lilla Extra” i praktiken och vad innebär det? Hur kan "Det Lilla Extra" användas i en ledarroll? Var kan jag själv börja? Detta är några av de frågor som kommer att tas upp under föreläsningen där fokus riktas på människan som individ ur ett företagsperspektiv.

Sara är utbildad personalvetare. Efter sin kandidatexamen arbetade hon som artist tillsammans med Hasse Andersson i hans krogshow på Slagthuset. Därefter kombinerade hon artistbakgrunden med HR och blev projektledare på Sigma ITC i Malmö. Idag är Sara "mammatreprenör" och driver eget företag, Cerise Management, med konsulttjänster inom projektledning och föreläsningar om ”Det Lilla Extra”

Ort: Lund
Plats: Tetra Pak, Ruben Rausings gata 1
När: 2016-10-12 (kl 18:00-20:00)Lägg till i din kalender

Område: Ledarskap

Nivå: Avancerad

Sara Davidsson, Cerise Management
Mobil: 0702 78 84 26
Mail: sara@cerisemanagement.se
Hemsida: http://www.cerisemanagement.se

 

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 30/30
PDU-poäng: 2
Aktivitetsansvarig: