Till startsida

Kommunikation i världsklass!

Tillsammans med Maderik Institute of Management AB får vi en inblick i frågeställningarna:

Vad skulle det betyda för dig om du bättre förstår dina medarbetare? Skulle det vara intressant att bli framgångsrik i din kommunikation med styrgrupp och stakeholders?

Gruppdynamik - FIRO. Situationsanpassat ledarskap.

Styrgrupp - Kommunikation med hjälp av IPU-profilanalys, verktyg som ger kunnande om hur olika beteendetyper fungerar tillsammans. Tar olika typer av personer till sig information på olika sätt?

Stakeholder engagement - Kan du påverka en persons uppfattning? Metodik och verktyg för att inspirera och bli framgångsrik i din kommunikation

Maderik Institute of Management AB är ett oberoende företag som erbjuder rådgivning och bemanning inom två affärsområden.

●Personal- och affärsutveckling

●Förändrings- och projektledning

De är certifierade inom förändringsledning, projektledning och personalutveckling och har väl dokumenterad erfarenhet av våra områden.

Deras medarbetare har gedigen bakgrund från ledar- och expertroller som exempelvis projektledare, verksamhetsutvecklare, förändringsledare, utredare, regionchefer och VD från olika branscher både offentlig och privat verksamhet.

I seminariet får vi inblick i hur gruppdynamik fungerar, hur du enkelt kan använda IPU:s verktyg för att bli bättre i din kommunikation och uppnå kraftfulla resultat. Föreläsningen varvas med praktiska exempel och teori.

Ort: Malmö
Plats: Maderik Institute of Management AB, United Spaces, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
När: 2018-04-25 (kl 17:00-19:00)Lägg till i din kalender

Presentatör: Fredrik Slätterhed, utbildare och rådgivare inom ledarskap, kommunikation och konflikthantering.

Varmt välkomna!

Maderik bjuder på kaffe och fralla

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 29/40
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills2
  • Business Acumen0
  • Summa PDU2