Till startsida

Hur skulle du säga? ® - Träna din kommunikationsförmåga för besvärliga situationer

Hur skulle du säga?® är ett träningsspel för chefer/ledare, medarbetare och säljare. Spelidén går ut på att jämföra sin egen uppfattning med andras åsikter inför olika situationer i arbetsrollen. Spelet är utvecklat av MMD, Management Molecule Dynamics tillsammans med olika partners.

Johan Sporre, PMP, kom i kontakt med spelet och tänkte att det här borde finnas för projektledare, eftersom projektledning handlar mycket om kommunikation. Som projektledare har vi ofta många metoder att arbeta med, men det som ofta glöms bort är hur vi pratar och vilka attityder vi uppmuntrar. Han tog kontakt med Mikael Berggren på MMD och de tog tillsammans fram ”Hur skulle du säga?®” för Projektledare som lanserades på Passion for Projects 2014. 

Spelet har mottagits väl och finns även på engelska. Spelet "Hur skulle du säga?" för projektledare är ett kortspel som tränar deltagarna i att uttrycka sig för att lösa besvärliga dagliga situationer. I samverkan med de andra deltagarna, får man feedback, belöningar eller straff för sin kommunikationsförmåga. För den här kvällen har vi engagerat Mikael Berggren som expert på spelet.

Välkommen att träna din kommunikation tillsammans med andra. Som vanligt bjuder vi på macka och dryck.

Välkomna!

Ort: Göteborg
Plats: Knowit, Östra Hamngatan 16, Göteborg
När: 2019-02-21 (kl 17:30-20:00)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 20/20 (8 st i kö)
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills2
  • Business Acumen0
  • Summa PDU2

Dokument