Till startsida

Frukostseminarium hos Frontit

Ort: Göteborg
Plats: Lindholmen Science Park
När: 2023-05-31 (kl 08:00-09:30)Lägg till i din kalender

Frontit och PMI Sweden bjuder in till frukostseminarium den 31/5. Digitaliseringen är avgörande för vår förmåga att möta kunders, medborgares och medarbetares behov av en framtidssäkrad verksamhet. Många organisationer vi möter fastnar dock i genomförandet av sina strategier och handlingsplaner, och når inte hela vägen fram till genomförd förändring och uppnådd verksamhetsnytta.

Är det fel på planerna? Eller saknas förmågan? Hur kan verksamheten får rätt effekt av digitaliseringen och öka takten i verksamhetsutveckling med stöd av digital teknik? Frontits konsulter belyser utmaningarna och ger konkreta tips på nästa steg i resan mot att göra digitaliseringen till en naturlig del i verksamheten.  

Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som ansvarar för eller medverkar i digitalisering i er organisation i rollen som verksamhetschef, CIO, CDO, projektledare eller verksamhetsutvecklare.  

Talare: Hanna Lövinder är konsult på Frontit och har lång erfarenhet som ledare i både projekt, förändringsarbete och förvaltning. Hanna har ofta ansvarat för och drivit arbetet med att utveckla och förankra verksamhetsprocesser och arbetssätt. Åsa Andersson är konsult på Frontit med erfarenhet av att leda digitalisering från rollen som verksamhetschef såväl som it-chef och har många års erfarenhet av att stärka och utveckla verksamheters innovationskraft, digitaliseringsförmåga och tillväxt.

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 10/100
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0,5
  • Power Skills0,5
  • Business Acumen0,5
  • Summa PDU1,5