Till startsida

Frukostseminarium - Förändringsledning i Komplexitet

Förändringsledning kompletterar projektledning genom att fokusera på den mänskliga sidan av förändringen. Ingen förändring är färdig innan människorna i den har acceptans, färdighet, vilja och faktiskt agerar som avsett i det nya.

Vi går igenom de viktigaste nycklarna till att nå önskade resultat i en förändring och får handfasta metoder och praktiska tips för att undvika klassiska fällor.

Men i en allt högre förändringstakt ställs även nya krav på förändringsledning. Förändringar sker inte längre en och en utan många samtidigt. De klassiska metoderna räcker inte till och vi behöver nya sätt att tänka.

Dessutom är verkligheten i många fall komplex med vaga och ständigt föränderliga krav och förutsättningar.

Lars visar oss hur vi kan ta oss an förändring i komplexa miljöer och ständigt föränderliga krav. Hur vi kan rusta våra organisationer för framgång i komplexitet. Han blandar tydliga modeller med egna erfarenheter från verkligheten.

Välkomna till Corechange för en utvecklande morgon om hur du lyckas leda den mänskliga sidan av förändringen i en komplex och föränderlig miljö.
 
 

Som organisationsutvecklare har Lars Liljeblad i 20 år fokuserat på att optimera interaktionen människa, organisation och teknik. Som senior managementkonsult på Corechange är hans vanligaste uppdrag; Change manager och coach i digitaliseringsprojekt.

 
Agenda
08:00 - 08:15 Mingel och Frukost
08:15 - 08:20 Intro
08:20 - 09:05 Förändringsledning i Komplexitet
09:05 - 09:10 Avrundning
09:10 - 09:30 Frågor & Mingel (ok att avvika vid behov)
 

Ort: Göteborg
Plats: CoreChange, Kungsportsavenyen 29, 411 36 Göteborg
När: 2023-05-09 (kl 08:00-09:30)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 9/20
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0,5
  • Power Skills0,5
  • Business Acumen0,5
  • Summa PDU1,5