Till startsida

Facilitering av projektmöten

Hur skapar man effektiva möten? Hur får du som projektledare deltagarna att bidra och känna ansvar för resultatet av mötet? Hur skapar ni tillsammans ett kreativt klimat? Vilken roll har den som leder arbetsmötet?
 
Seminariet ger dig inblick i hur du skulle kunna använda facilitering i din roll som projektledare, grundrecept för skapa tydliga möten samt några praktiska tips. Du får även chans att prova på en kort övning för att skapa engagemang i mötesgruppen.

Seminarieledare
Pia Villför Larsson,
har många års erfarenhet av att leda och underlätta förändringsarbete inom både privat och offentlig sektor. Facilitering har varit Pias centrala arbetsredskap för att tillvarata deltagares kunskap, skapa fokus på uppgiften samt ökat kreativiteten i samarbetet.
Pia är internationellt certifierad facilitator (IAF), certifierad GDQ-grupputvecklare (Susan Wheelan), diplomerad coach samt författare av boken ”Sätt fart på arbetsmötet/Kick-start your work meetings” som har sålt i över 10.000 exemplar. Tillsammans med Maria Eliasson har Pia hållit kurser i facilitering för 6.000 deltagare sedan Facilitatorhuset grundades 2003. Läs mer på www.facilitatorhuset.se

I samband med seminariet kommer boken ”Sätt fart på arbetsmötet – En handbok i facilitering” att säljas till priset 200:- (ordinarie pris 229:-) som även finns på engelska ”Kick-start your work meeting – A handbook for facilitators”.

 

Ort: Stockholm
Plats: Selected Office Artillerigatan 6 114 51
När: 2017-06-12 (kl 17:30-19:30)Lägg till i din kalender

Typ: Nätverksträff
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 15/25
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills2
  • Business Acumen0
  • Summa PDU2