Till startsida

FÖRÄNDRINGSARBETETS TEATER

ACMP välkommen PMI meddlemar till webinar. 

Denna gång kommer vi att få lyssna på Ola Rosenlind och Mikal Björkström.  De har intervjuat verksamheter för att ta reda på varför förändringsarbete inte lyckas och vilka fallgropar som finns. 

I detta arbete har de kommit fram till att det finns ett fenomen som uppstår när vi vet, eller med stor sannolikhet kan anta, att vi inte kommer att lyckas med vår förändring, men ändå fortsätter som om vi kommer att lyckas.  När vi sedan misslyckas så sätter sig misslyckandet  i verksamhetens väggar och bygger in ett osynligt motstånd mot kommande förändringsinitiativ. Vi kommer att djupdyka i detta tema och får även ta del av andra vanliga fallgropar som de identifierat i sina intervjuer. 

Mikal är leg. Psykolog med Organizational Behavior Management (OBM) – inriktning. Ola är socionom med bakgrund inom ledande HR funktioner och som Managementkonsult. De driver idag det gemensamma bolaget Making Change och jobbar som förändringsledare. Båda har under perioder själva jobbat i chefsroller och där både lyckas bra och mindre bra med förändringar. 

 

OBS!! Ni kommer att få mejl med länken dag innan webinar från ACMP. Kolla gärna era mejl och spam!!

Mvh

Georgia Kokaraki 

Network Leader Stockholm  

 

Ort: Online
Plats: Webinar
När: 2020-11-19 (kl 18:00-19:00)Lägg till i din kalender

Typ: Webinar
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 7/10
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills0,5
  • Business Acumen0,5
  • Summa PDU1