Till startsida

Den framgångsrika agila transformationen

En nyckel till nöjda intressenter är hanteringen av förväntningar. När det kommer till agila transformationer behöver vi vara tydliga med vilka de förväntade kostnaderna kan bli och vad organisationen kan behöva gå igenom, men framförallt hur vi definierar framgång. Skall vi formulera transformationen som en lärandeutmaning eller som en utförandeutmaning? 

Är du intresserad av att diskutera och lära dig mer om hur du kan mäta framgångar i agila transformationer? Kom till denna interaktiva nätverksträff där Morgan Ahlström delar med sig av sina erfarenheter av lyckade agila införanden i en dialog med deltagarna.
 

Om Morgan Ahlström:

Morgan Ahlström

Morgan är egenföretagare och arbetar som lean och agil coach. Han har en bred erfarenhet från mjukvaruutveckling; som utvecklare, arkitekt, Scrum Master, projektledare och konsultchef. Morgan har också arbetat i många olika branscher, t.ex. bank, mode, telekom, medicinsk teknik och bilindustrin. 

”Mitt huvudmål är att hjälpa organisationer att utveckla sin programvara på ett effektivt sätt. Att ha min hobby som arbete, eller om det är tvärtom, gör varje dag glädjefull och jag älskar att dela denna glädje med mina kunder.”
 

Fram till den 2:a januari kan bara medlemmar registrera sig. Logga in för att registrera dig. Från  och med den 2:a januari så kan även icke-medlemmar registrera sig.

Ort: Stockholm
Plats: Tieto AB, Fjärde bassängvägen 15, 2tr
När: 2018-01-17 (kl 17:30-19:30)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 28/50
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1
  • Business Acumen1
  • Summa PDU2