Till startsida

Bli del av Sveriges största Projekt- och Förändringsledningsorgan och påverka hur möten kommer se ut och spela en roll i projekt i framtiden! [Online]

 Den 13-14 Mars 2023 kommer PMI Sweden hålla sin årliga Passion For Projects Kongress i Stockholm med The Future of Meetings som tema. 

Våra kalendrar är proppfulla av ”entimmesmöten” och vi har ny teknik för fler varianter men har de blivit mer produktiva, effektiva och inkluderande? Hur bygger vi en hållbar möteskultur och motverkar en inflation av möten?

 Kom och bli upplyst, inspirerad, motiverad av talare på området, upplev nya former, få smakprov på nya lösningar och möt 500 andra Projektledare, Förändringsledare, Professionella Facilatorer, experter, forskare och spännande influencers.Investera i dig själv och sätt av datumen redan nu.

Kan du inte vänta? Vill du vara med och påverka, hjälpa till och bygga på din PDU bank. Nu bygger vi upp arbetsgruppen och behöver fler ambitiösa volontärer. Nästa rekryteringsträff sker digitalt den 17e augusti. Anmäl intresse genom att boka dig på eventet.

Eventet är öppet för allmänheten, skapa ett konto för att registrera dig till eventet eller kontakta vid frågor. 

 

Plats: Online
Språk: Svenska/Engelska
När: 2022-08-17 (kl 18:00-19:00)Lägg till i din kalender

Typ: Nätverksträff
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Summa PDU1