Till startsida

2 x Leveransprecision – Ett kritiskt projekt på Epiroc + Critical Chain i Agila projektmiljöer

Hos Epiroc i Örebro presenteras 2 seminarier som båda handlar om leveransprecision i projekt. Först på agendan är ”Leveransprecision med Critical Chain i Agila projektmiljöer” följt av en case-presentation ”Ett leverans-kritiskt projekt på Epiroc”.  

Tiden är förlängd till två och en halv timme för att ge plats till dubbelseminariet på temat leveransprecision.  

Epiroc bjuder oss på färska erfarenheter från ett tekniskt utmanade prestige-projekt med bindande krav på att leverera en fullt fungerande produkt i ett intensivt och tidskritiskt sammanhang. För att klara projektet tvingades Epiroc att experimentera med nya innovativa projektformer och metoder. Vi utlovar en inspirerande case-baserad presentation där lösningar på väntade och oväntade problem delas. 

VMG från Lund presenterar hur Critical Chain metodiken framgångsrikt har använts av kunder för att öka leveransprecisionen i Agila projekt och för att skapa bättre förutsättningar för att lyckas med projekt. Båda metoderna har väl dokumenterade styrkor men de har fått helt olika genomslag och framtoning på marknaden. Genom att kombinera dem kan man uppnå en rad fördelar. Det är förvånansvärt enkelt och rättframt att kombinera dem. Att det fungerar så bra beror bland annat på att båda är flödesbaserade och att båda bygger på tanken att transparens och distribuerade befogenheter är viktigare än kontroll och detaljstyrning. Presentationen avslutas med ett kund-case och praktiska exempel på verktygsstöd i Office 365 som presenteras tillsammans med Visuell Planering. 

Presentatörer Sofia Bratt, Epiroc, Bengt Nilsson, VMG & Magnus Holmlid, Visuell Planering 

Det bjuds på kaffe och smörgås. Välkomna!

Ort: Örebro
Plats: AVOS, Plazan- A111, Epiroc Rock Drills AB, Klerkgatan 21
När: 2018-11-06 (kl 17:00-19:30)Lägg till i din kalender

Typ: Seminarium
Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 38/50
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working1,25
  • Power Skills0
  • Business Acumen1,25
  • Summa PDU2,5