Till startsida

Villkor och avbokningsregler

 

No show-avgift

PMI SC tillämpar, precis som många andra föreningar, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan.

Den gäller vid avbokning senare än 1 arbetsdag (24 timmar) innan våra evenemangs starttid eller om du inte kommer på event du är bokad på. Denna avgift är hos oss 349 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges. 

Avgiften har respekterats och följts i många år. Vi hoppas på förståelse och att detta i längden leder till möjlighet för att förse dig och andra medlemmar med fortsatt hög kvalitet på seminarierna. Detta är oss alla tillgodo!

Huvudregel

Avboka senast 24 timmar innan aktivitetens start till info@pmi-se.org eller via att kontakta aktivitetsansvarig som finns i kalendarium.

Får du förhinder och avbokar senare utgår no show-avgift. Men vi är tacksamma om du även då meddelar att du inte kommer, till info@pmi-se.org . 

Därför har vi avgift, 349 kr ex moms

Syftet med avgiften är framför allt för att PMI SC ska kunna avboka kostnader i tid samt för att arrangörer, föreläsare, cateringföretag etc. ska kunna planera och beställa.

 

Fotografering och filmning

PMI SC reserverar sig rätten att fotografera och filma under sina event och publicera i sina olika kanaler. Dock är våra medlemmars integritet viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler går det bra att säga till en av våra representanter på plats. Din önskan kommer att respekteras.