Till startsida

Självledarskap i förändring - Det livslånga lärandet

Reskilling, upskilling och livslångt lärande, med Tobias Nyberg

Försvinner alla jobb när robotarna kommer? Och när kommer alla robotar? Är de kanske redan här för att omdefiniera våra yrkesroller och arbetsuppgifter?

Det här året visar dessutom att det inte bara är teknikutvecklingen som omdefinierar vår vardag utan att andra händelser runt omkring oss också gör det viktigt för oss att fundera på vår utveckling.

Hur håller du dig relevant på arbetsmarknaden när allt fler av våra arbetsuppgifter automatiseras och effektiviseras eller när du ofrivilligt tvingas byta jobb? Hur får vi grepp om det livslånga lärandet för att kunna lära oss nödvändiga kunskaper som kommer att efterfrågas? Det individuella ansvaret för att lära nya relevanta saker betyder att vi måste ge oss själv de bästa förutsättningarna för att lyckas med vardagslärandet. Då behöver vi jobba lite strukturerat och målmedvetet. Tobias ger dig en enkel metod för att lyckas med det.

Tobias Nyberg är en teknikpositiv och målorienterad rådgivare som har mer än 20 års erfarenhet av teknisk utveckling, automation och utbildning.

 

Location: Webinar
When: 2020-09-03 (11:00-12:00)Add to your calendar

Type: Webinar
Price: Free
Cancellable: No
Responsible for activity:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1
  • Business Acumen0
  • Sum PDU1
  • Video från webinaret