Till startsida

Samhällsbyggnad

Samverkan, lösningen på branschens utmaningar?

En konferens av PMI Sweden Chapter

Storstadsregionerna förtätas och moderniseras i hög takt. Antalet projekt för satsningar inom samhällsbyggnation är fler än någonsin. Samhällsviktiga funktioner behöver nya lokaler. Trygga och inspirerande utbildningsmiljöer behövs för att forma framtidens samhälle genom att ge barn och ungdomar bästa möjliga start. En åldrande befolkning, höga krav på flexibilitet och en snabb medicinsk utveckling ställer höga krav på hälso- och sjukvårdens fastighetsbestånd.

Vår mission är att skapa förutsättningar för framgångsrika och hållbara projekt, samt att etablera projektledning som profession. Välkommen till en heldag där vi ur ett projektperspektiv möts, diskuterar och inspireras kring ämnet samhällsbyggnad, med särskilt fokus på utmaningar i branschen och samverkan.

Under dagen kommer vi ta del av talare på ämnen såsom samverkan, upphandling, erfarenheter från verkligheten samt en paneldebatt kring branschens utmaningar. Vi kommer erbjuda utställningsyta där företag och besökare kan mötas. Det finns även flera tillfällen under dagen att nätverka och diskutera de frågor du brinner lite extra för. Det kommer att finnas en yta med utställare där du kan möta och upptäcka olika spännande erbjudanden knutna till branschen.

Kostnad: 890 kr. 790 kr för medlem PMI Sweden Chapter och 390 kr för student inskriven vid högskola eller universitet.

Önskar du faktura, vill nyttja studentpris eller "Gå tre, betala för två"? !

City: Malmö
Location: Clarion Malmö Live
When: 2019-11-19 (08:30-18:00)Add to your calendar

Type: Konferens
Price: 790 kr for and 890 kr for all others
Cancellable: No
Responsible for activity:

Documents