Till startsida

Retorik och presentationsteknik

Vi kan göra Pippi Långstrump till världens tråkigaste berättelse utan att ändra ett ord – och vi kan tala juridik, ekonomi, it-system och göra det till världens intressantaste presentation?

Vad är det egentligen som triggar och attraherar till lyssning och interaktion? En sak kan vi vara klara över: det rör sig om så väldigt mycket mer än själva innehållet! Forskning med Harvard University och IMD som främsta företrädare visar detta påtagligt.

Tonfall, melodi, kroppsspråk är avgörande faktorer för mottagarens upplevelse när vi gör anföranden och presentationer. Med fullödig kunskap om den muntliga kommunikationens underliggande byggstenar har vi plötsligt den ledstång som gör skillnad.

För trots modern teknik är rösten i samspel med kroppen alltjämt vårt viktigaste verktyg. Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget!

Med humor, allvar och i samspel med deltagarna synliggör Per Furumo vad det handlar om.  Per är ursprungligen utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet - som konsult i muntlig framställning, retorik och presentationsteknik.

Som vanligt bjuder vi på macka och dryck - Välkomna!

Ort: Uppsala
Plats: Telia Company, Strandbodgatan 1, 2 tr
När: 2018-10-04 (kl 17:00-18:30)Lägg till i din kalender

Kostnad: Gratis
Avbokningsbar: Nej
Antal bokade : 45/50
Aktivitetsansvarig:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills1,5
  • Business Acumen0
  • Summa PDU1,5