Till startsida

Projektnärings höstträff

Projektnäring är en inspirerande mötesplats för dig som vill vidareutvecklas inom professionellt projektarbete och nätverka med andra projektproffs. Projektnäring startade 2011 och varje år hålls en vårträff och en höstträff i Stockholm Waterfront Congress Centre. Förra träffen lockade över 250 deltagare.

City: Stockholm
Location: Stockholm Waterfront Congress Centre,Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
When: 2015-11-20 (08:30-12:00)Add to your calendar

Talare kommer att vara:

Thomas Lundqvist

Thomas kommer fokusera på hur vi skapar engagerade och motiverade projektteam som både trivs ihop och alltid levererar. Han kommer också prata om projektmedlemmars tre motståndsfaser och hur projektledare kan hantera motstånd.

Thomas är författare, föreläsare och ledarskapsexpert. Han har många års erfarenhet som ledare, chef och styrelsemedlem. Han har bland annat varit VD för Junibacken och är idag VD för Chefsnätverket Close.

Carin Götblad

Carin kommer dela med sig av en effektiv metod för utvecklingsarbete som visat sig mycket framgångsrik. Hon kommer prata om hur man får medarbetarna delaktiga och vad som egentligen skapar hög motivation i till exempel ett förändringsprojekt.

Carin Götblad är chef för Polisregion Mitt som omfattar Uppsala, Västmanlands och Gävleborgs län. Hon var tidigare länspolismästare i Stockholm och har varit chef i flera organisationer.

Förutom Thomas Lundqvist och Carin Götblad kommer också Årets Projektledare 2015. Det prestigefyllda priset delas ut på plats av Svenska ProjektAkademien och vi får höra allt om vinnarens projekt, utmaningar, ledarskap och kreativa lösningar.

Som PMI-medlem har du 30% rabatt på avgiften, skriv PMI som kampanjkod.

Gå in och anmäl dig på:

http://www.projektnaring.se/anmalan/

 

Type: Seminarium
Price: Free