Till startsida

Når du in när du når ut? Ingenting slår god muntlig kommunikation!

Vi kan göra Pippi Långstrump till världens tråkigaste berättelse utan att ändra ett ord – och vi kan tala ekonomi, it-system, juridik eller vad som helst och göra det till världens intressantaste anförande.

Men vad är det egentligen som triggar och attraherar till lyssning och interaktion? En sak kan vi vara klara över: det rör sig om så väldigt mycket mer än själva innehållet! Forskning med Harvard University som främsta företrädare visar detta påtagligt.

Tonfall, melodi, kroppsspråk är avgörande faktorer för mottagarens upplevelse när vi gör anföranden, presentationer eller pläderingar. Med fullödig kunskap om den muntliga kommunikationens underliggande byggstenar har vi plötsligt den ledstång som gör skillnad.

För trots modern teknik är rösten i samspel med kroppen alltjämt vårt viktigaste verktyg. Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget!

Med humor, allvar och i samspel med deltagarna synliggör Per Furumo vad det handlar om. Retorisk vägledning är en naturligt integrerad del av föreläsningen.

Per Furumo är konsult i talarträning/retorik/presentationsteknik. Som röstspecialist sticker han ut hos Sveriges retorikkonsulter. Bland kunderna finns en rad av Sveriges stora företag och organisationer, Regeringskansliet, offentliga personer och många andra.

City: Göteborg
Location: Bunkai, Anders Carlssons gata 7, 417 55 Göteborg
When: 2019-11-13 (17:30-19:30)Add to your calendar

Hållplats (Regnbågsgatan), Parkering (Östra Lindholmen, area kod 4681) 

Type: Seminarium
Price: Free
Cancellable: No
Max participants: 25
Booking status: 25/25 (10 in queue)
Responsible for activity:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Technical0
  • Leadership1.5
  • Strategic0
  • Sum PDU1.5