Till startsida

Hur skulle du säga?® - Träna din kommunikationsförmåga för besvärliga situationer.

Hur skulle du säga?® är ett träningsspel för chefer/ledare, medarbetare och säljare. Spelidén går ut på att jämföra sin egen uppfattning med andras åsikter inför olika situationer i arbetsrollen. Spelet är utvecklat av MMD, Management Molecule Dynamics tillsammans med olika partners.

Johan Sporre, PMP, kom i kontakt med spelet och tänkte att det här borde finnas för projektledare, eftersom projektledning handlar mycket om kommunikation. Som projektledare har vi ofta många metoder att arbeta med, men det som ofta glöms bort är hur vi pratar och vilka attityder vi uppmuntrar.

Han tog kontakt med Mikael Berggren på MMD och de tog tillsammans fram ”Hur skulle du säga?®” för Projektledare som lanserades på Passion for Projects 2014. Spelet har mottagits väl och finns även på engelska.

Spelet " Hur skulle du säga?" för projektledare är ett kortspel som tränar deltagarna i att uttrycka sig för att lösa besvärliga dagliga situationer. I samverkan med de andra deltagarna, får man feedback, belöningar eller straff för sin kommunikationsförmåga.

Välkommen att träna din kommunikation tillsammans med andra.

Värd: Växjö kommun

City: Växjö
Location: Västra Esplanaden 18, Kronobergsrummet
When: 2018-08-27 (17:30-20:00)Add to your calendar

Type: Seminarium
Price: Free
Cancellable: No
Participants : 11/20
Responsible for activity:

PMI:s Talent Triangle

PMI Talent Triangle
  • Ways of Working0
  • Power Skills2
  • Business Acumen0
  • Sum PDU2