PMI-SE Nyhetsbrev 2021-10-14

Aktuella aktiviteter

JUN

19

Nätverksträff | Linköping

Workshop – hur kommunicerar man projekt till sälj och ledning?

Mentorship Program 2022 Blir Virtuell

Vill du ha en Mentor, eller vill du vara en Mentor?

Efter två mycket uppskattade år startar mentorprogrammet sitt tredje år med ett webbinarium den 26 oktober. Webinariet är för alla som vill lära sig mer om principerna för mentorskap och lära sig mer om det virtuella mentorprogrammet som organiseras av PMI Sweden Chapter för PMI-medlemmar. Du får också chansen att träffa dina potentiella mentorer och adepter i detta webinar. På vår webbsida hittar du material, intervjuer, en registreringsfunktion för programmet samt länken till vårt introduktions webinar.

Läs mer

SLIM 2021 ägde rum i Göteborg

Strategic Leadership Institute Meeting (SLIM) genomfördes i helgen och i spåren av att restriktionerna släppt så märktes det att flera volontärer hade sett framemot att samverka under samma tak.

Läs mer

PMI Stockholm höstevent 2021

Detta har vi väntat på! Nu genomför vi en upptakt inför hösten med möjlighet att träffas på riktigt. Den 9e november ses vi i Stockholm där vi tar del av 3 inspirerande talare och tillfälle för att nätverka och diskutera de frågor Du brinner lite extra för med dina branschkollegor. Ny värld. Nya utmaningar. Nya lösningar.

Läs mer

Passion for Projects Kongress 2022

Nu är det knappt en dag kvar tills Call for Presentations stänger 15 oktober för Passion for Projects Congress 2022. Eventet äger rum 14-15 mars 2022 och vi önskar få in spännande talare inom projektledning och ledarskap. Årets tema är: "Leda förändring i en förändrad värld". Klicka på länken nedan för mer info. Vet ni personer som stämmer in på beskrivningen så blir vi mycket tacksamma för nomineringar.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt