PMI-SE Nyhetsbrev 2020-12-03

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Bredd över djup kunskap: Vilket är bättre 2020?

Projektledningen förändras och de färdigheter som behövs för att framgångsrikt kunna driva projekt förändras. Är projektledare bättre att hantera sina projekt och team med bred erfarenhet och kompetens inom flera affärsområden, eller ska de sträva efter att bli ämnesexpert i ett? Vilken strategi tror du gör en PM mer framgångsrik?

Läs mer

TED-samtal från PMI-gemenskap

Alla firar tankeledaren. Men tankar ensamma kommer inte att lösa världens största utmaningar. Det är därför vi behöver handlingsledare och görare för att förvandla sina stora idéer. TED @ PMI var en virtuell firande av vårt samhälle av görare och deras visioner för att göra deras idéer till verklighet. Återupplev deras mest inspirerande stunder som delas i deras samtal här.

Läs mer

Kraften i det fysiska mötet

Nu när pandemin tvingar oss kursledare att hålla utbildningar online via Zoom, Teams eller andra plattformar är det en utmaning att skapa engagemang och närhet. Jag har accepterar läget och försöker så gott jag kan anpassa mig till att mina kurser och konferenser jag skulle deltagit på antingen skjuts in i framtiden eller flyttas över till nätet.

Läs mer

Gör din röst hörd - Vinn ett år fritt PMI SE medlemskap !

Medlemsvärde är något vi aktivt strävar efter att öka i PMI SE och tack vare en årlig enkätstudie får vi värdefull information kring alla medlemmar för att uppnå detta och veta om vi är på rätt väg. I år lottar vi ut 2 PMI SE medlemskap (värde 25 $) för dig som deltar i undersökningen.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt