PMI_SE Nyhetsbrev 2021-11-25

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Dra nytta av gratis och prioriterad entré

Visste du att? Du som är medlem i PMI Sweden Chapter har alltid gratis och prioriterad entré till alla våra seminarier, webinarier och nätverksträffar runt om i Sverige. Vill du utveckla din kompetens, samla PDU:er eller utöka ditt professionella nätverk? Oavsett vad som levereras och hur. Traditionellt, hybrid, agilt. Projekt eller produkt. Vi erbjuder all den kompetens som behövs för dig. Börja din utvecklingen med oss.

Läs mer

Nominera Sveriges Under 35 Changemaker

Vi är glada att få presentera ett spännande samarbete! Emerging Project Leaders Forum 2022 kommer att dela evangemangsområde med Passion for Project Congress på Svenska Mässan i Göteborg den 15:e mars 2022. På Emerging Project Leaders Forum kommer PMI Sweden Chapter att dela ut utmärkelser till de mest inspirerande nomineringarna för Sveriges Under 35 Changemaker.

Läs mer

Anmäl dig till samhällsbyggnadsdagen!

Vi har för närvarande problem med kortbetalning av bokningen via Payer, mer info om detta finns på anmälningssidan där vi även har alternativa betalningssätt tills problemet har retts ut. Payer jobbar med problemet och vi kommer att meddela så fort systemet fungerar igen.

Läs mer

PMI är värd för "It's a Journey: Navigating a Culture of Inclusion and Belonging". Vill du vara med?

Registrera dig nu för att gå med i vårt DE&I rundabord samtal den 7 december. Vi kommer att höra från flera framstående talare som kommer att dela sina personliga erfarenheter med DE&I och ge insikter om hur vi alla kan göra skillnad. Det är vår förhoppning att vi kan främja större förståelse genom berättande för att främja mångfald, jämlikhet och inkludering för alla.

Läs mer

PMIstandards+ Framgång i fingerspetsarna

Sätt standarder att fungera enklare och snabbare Varje sekund är viktig på jobbet. Med den här sökbara lösningen hittar du rätt innehåll precis när du behöver det. Vi skapar och reviderar innehållskomponenter baserat på verkliga tillämpningar, feedback och insikter. Prova den här nya digitala lösningen för omedelbar tillgång till PMI-standarder, guider, instruktionsinnehåll och mer – allt skräddarsytt för branschen, tillvägagångssätt och mål.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt