PMI SE Nyhetsbrev 23-10-12

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

PMI Samhällsbyggnadsdag

Den 13 november 2023

Den 13 november 2023 är det dags för PMI Samhällsbyggnadsdag igen. En konferens anordnand av PMI Sweden Chapter i Stockholm, på Kungsholmen i Swecohuset, den 13 november 2023. Tema är "Hållbarhet i samhällsnyttiga projekt”. Kom och hör på föredrag om bl a social hållbarhet, innovation om innovation- och resurseffektivisering, samhällsomvandlingen i Kiruna och om lösningar för god projektkultur. Här får ni chansen till en dag med inspiration och tillfälle att möte och mingla med branschkollegor. Anmälan görs här: https://samhallsbyggnad.pmi-se.org/

Läs mer

Call for Presentations: 

Passion for Projects Congress 2024

Projektgruppen är glad att välkomna dig att delta i vår Passion for Projects Congress - en PMI Sweden Chapter-kongress. Evenemanget äger rum den 11-12 mars 2024 på Clarion Hotel Sea U i Helsingborg, Sverige.

 

Call for Presentations för den 13:e årliga PMI Sweden Passion for Projects Congress 2024 är nu öppen. Projektgruppen välkomnar alla deltagare att skicka in sina arbeten för att aktivt delta i kongressen.

Missa inte chansen att dela med dig av din forskning, kunskap och erfarenheter till över 500 kollegor, utbildare, partners och konsulter.

Passion for Projects Congress är den största sammankomsten i Skandinavien som organiseras av Project Management Institute (PMI) Sweden Chapter för projekt-, program- och portfölj-ledare, changemakers och alla som brinner och är intresserade av projekt. Kongressen har en global räckvidd och lockar internationellt och nationellt erkända talare. Temat för årets kongress är:

 

- Innovation and Empowered Change -

- Project Management at its Best! – 

 

Vi söker efter innovativt och intressant material och önskar ta emot sammanfattningar som täcker något av följande ämnen:

● Innovativ Projektledning

● Utmaningar för projektledare med den snabba teknikutvecklingen

● Innovativa projekt rörande produkter eller tjänster

 

Sammanfattningen (på engelska eller svenska), som består av högst 100 ord, bör skickas senast den 15 oktober, och alla sökande kommer att meddelas senast den 30 oktober.

 

Utvalda talare kommer att ges 30 minuter för att hålla sitt inspirerande föredrag.

 

Dilara Çetin

Speaker & Program, Passion for Projects Congress 2024

PMI Sweden Chapter

 

 

Nominera inspirerande Changemaker för Under 35 Changemaker Award 2024!

Under 35 Changemaker Awards 2024 samlar och hyllar de som förvandlar idéer tillverklighet, som inspirerar andra, som leder förändring, som tänker om och omskapar världenomkring oss. Så att vi kan leva i grönare städer och samhälle, dra nytta av hållbarainnovationer och hitta lösningar på globala utmaningar. 

Awards arrangeras av PMI Sweden Chapter och kommer att delas ut till utvalda nomineradepå Passion for Projects Congress den 11 mars 2024 på Clarion Hotel See U i Helsingborg. Här kan du vara med och bidra till att göra Sveriges nästa generation av förändringsledaremer synliga och på så sätt ge plats till changemakers som inspirerar och engagerar.

3 nomineringskategorier, 6 Awards-vinnare:

● Inspirational Leadership

● Sustainability Impact

● Outstanding Innovation

 

För mer information besök Awards hemsida här: https://www.pmi-se.org/Natverk/Young-Professionals/Under-35-Changemaker-Awards-2024

Skicka in din nominering här: https://www.pmi-se.org/Natverk/Young-Professionals/Under-35-Changemaker-Awards-2024/Nominate

Nomineringsperioden avslutas 30:e november 2023.

 

 

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt