PMI-SE Nyhetsbrev 2021-10-28

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

SEP

2

Företagsbesök | Jönköping

Elgigantens nya jättelager i Jönköping - Hur leds ett gigantiskt byggprojekt med en mängd olika interna och externa intressenter?

Passion for Projects Congress - Skandinaviens mötesplats för projektledare och ledare sedan 2011

"Passion for Projects har ett eget Trademark och är PMI Sveriges flaggskepp i vårt kontinuerliga arbete att stärka projektledarrollen. Basen är samarbete med näringsliv och samhälle, både inom Sverige och internationellt, goda kontakter och ett gemensamt mål : Kompetenta projektledare."

Läs mer

PMI erbjuder KOSTNADSFRITT 1-årigt medlemskap i PMI för certifierade 2021

Alla som betalat för någon av certifieringarna PMP, CAPM eller PMI-ACP m.fl. under perioden 2021-01-01 - 2021-12-31 samt inte har betalt för sitt medlemskap i PMI, får kostnadsfritt 1-årigt medlemskap i PMI.

Läs mer

Samhällsbyggnadsdagen 2022 närmar sig!

Välkommen till en heldag där vi ur ett projektperspektiv möts, diskuterar och inspireras kring ämnet samhällsbyggnad, med särskilt fokus på samverkan, upphandling, hållbarhet och risk. Är du leverantör, beställare, entreprenör eller projektledare inom samhällsbyggnad är det här en konferens för dig! Anmälan öppnar 1 november!

Läs mer

PMI-SE Young Professionals i Stockholm, Göteborg och Malmö

Tack alla ni som deltog på något av våra tre nätverksträffar med PMI-SE Young Professionals i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är glada över ert engagemang och intresse för projektledning, det var verkligen kul att träffa er! Vi fick många intressanta diskussioner under dessa träffar och vi hoppas att ni fick en bättre bild av oss samt vad PMI Sweden Chapter och YP kan erbjuda er. Om ni har ytterligare frågor eller är intresserade av att bli volontär med oss så tveka inte att höra av er till javier.cartagena@pmi-se.org

PMI Sweden Chapter på Projektnäring

Kom och träffa PMI Sweden Chapters ordförande Therese och Marina, ansvarig för Öst, på höstens projektträff hos Projektnäring 12 november i Stockholm. I samarbete med Svenska ProjektAkademin delas priset ut till årets projektledare.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt