PMI-SE Nyhetsbrev 2021-02-18

Aktuella aktiviteter

AUG

13

Webinar | Webinar

Mentorship Program Autumn 2024 Introduction

Påminnelse om att rösta!

Vårt årliga val pågår för fullt där du kan rösta på kandidater till PMI SE styrelse, valberedning och revisorer. Valet som sker elektroniskt startade den 20 januari och pågår. Alla medlemmar har fått mejl med inloggningsuppgifter. Medlemmar får ta ställning till valberedningens förslag på kandidat till respektive roll som är ämne för nyval, omval eller fyllnadsval. Information om kandidaterna finns till hands i samband med röstningen. Resultatet av valet presenteras på årsmötet den 15 mars 2021.

Intensivvårdssjuksköterskan som blev projektledare och övertygad agilist

Vi gör nu en artikelserie kring nya arbetssätt och projektledarens roll i förändring. Nästa person i artikelserien är Elisabet Jensen. Här får du ta del av Elisabets resa, som började inom akutsjukvården och gick över till projektledning, agila arbetssätt och coachning.

Läs mer

Projektledaren som blev gruppchef och produktägare

Projekt eller produkt, traditionellt eller agilt. Världen förändras snabbt, så även PMI. Projekt är ett brett begrepp och en arbetsform som har stora möjligheter att stötta hur organisationer uppnår sina mål. Projektledningskompetens är värdefull i flera sammanhang och roller. Vi gör nu en artikelserie kring nya arbetssätt och projektledarens roll i förändring. Först ut i artikelserien är Cecilia Grubbström. Här får du ta del av Cecilias resa, som började inom projektledning.

Läs mer

Den eviga spoilern - samspelet mellan tal och bild

Att stötta sitt budskap med bilder är sedan länge det förhärskande sättet att göra presentationer. Tyvärr innebär det att vi ofta utan att reflektera utgår ifrån att ett anförande är samma sak som en PPT.

Läs mer

Sponsorer

Följ oss på Linkedin Följ oss på facebook

I PMI Sweden Chapter får projektledare möjlighet till
erfarenhetsutbyte, nätverksbyggande och vidareutbildning.

Project Management Institute Sweden Chapter

Postadress: Box 7380 S-103 91 Stockholm
www.pmi-se.org | info@pmi-se.org

Obs, det går inte att svara på detta mail.
Vill du komma i kontakt med oss gör du det här: https://www.pmi-se.org/Kontakt